Actueel

Archief

 • Foto NVLE Connect Ledendag 5-11-015Op 5 november vond een eerste ledendag van NVLE Connect plaats!
  Tijdens de bijeenkomst ging Anne Schouffoer, reumatoloog, uitgebreid in op wat systemische sclerose inhoudt. Daarna ging fysiotherapeut en physician assistent Florus van der Giesen in op de ontwikkeling van een zorgpad voor systemische sclerose voor paramedici, waarbij de casuïstiek leidde tot een mooie discussie. Na de geanimeerde pauze vertelde psycholoog Linda Willems over de non-farmacologische zorg bij systemische sclerose. Eelco van Gulik, fysiotherapeut en Joep Welling, ervaringsdeskundige, sloten af met een zeer interactieve workshop over bindweefselmassage.
  >> lees meer
 • Connect Logo VierkantLedendag donderdag 5 november 2015
  Ledendag Op donderdag 5 november aanstaande vindt, van 12.30 tot 17.00 uur, de NVLE connect ledendag plaats in de Maartenskliniek te Woerden. Naast netwerken, heeft de ledendag als doel het verspreiden van kennis. Het programma bestaat uit presentaties van ervaren zorgverleners. Zij gaan graag met u in gesprek over de zorg en behandeling van SLE, MCTD, APS en systemische sclerose. De in het netwerk geïnteresseerde zorgverleners, zijn van harte welkom de ledendag bij te wonen! Er zijn geen kosten verbonden aan deze ledendag. Meld je aan via dit mailadres.
  >> lees meer
 • IMG_2307Symposium 'NVLE Connect: samen vooruit!'
  Om half twee vanmiddag is het symposium 'NVLE connect: samen vooruit!' van start gegaan. Linda Willems en Joke Vriezekolk, beide onderzoekers aan de Sint Maartenskliniek, vertelden de laatste bevindingen over effectiviteit van niet-farmologische behandelingen van Sclerodermie en Lupus.
  >> lees meer
 • NB EularOnderzoeksresultaten gepresenteerd op EULAR
  Op 11 tot 14 juni vindt het jaarlijkse Europese reumacongres weer plaats, ofwel EULAR-congres (The European League Against Rheumatism). Ditmaal vindt het congres plaats in Parijs. Er zullen circa 14.000 artsen, paramedici, patiënten en onderzoekers het congres bezoeken. Tijdens het congres wordt er kennis gedeeld en worden de nieuwste onderzoeksresultaten gepresenteerd.
  >> lees meer

Zorgzoeker

Zoek een professional bij u in de buurt met de zorgzoeker >>